Medlemsnyt fra Nordfyns Lærerkreds

Nyansat i folkeskolen - og hvad så ?

Som nyansat kan det i starten være vanskeligt at danne sig et overblik over de mange regler og vilkår, der gælder for lærere, børnehaveklasseledere m.fl.

Derfor har Danmarks Lærerforening udarbejdet en kortfattet oversigt over centrale elementer i lærernes ansættelsesvilkår. 

Har du brug for yderligere information – eller er der forhold, du er i tvivl om – er du mere end velkommen til at rette henven­delse til din tillidsrepræsentant på skolen eller Nordfyns Lærerkreds

Læs: Nyansat i folkeskolen – og hvad så 

Det blev et Ja til OK21

Jeg er meget glad for, at så stor en del af vores medlemmer kan bakke op om den her aftale. Vi har fra starten vidst, at det ville blive en såkaldt smal overenskomst i lyset af Corona. Vi har sikret reallønnen, hvilket også var målet, da vi gik ind i forhandlingerne. Derfor er jeg meget tilfreds med, at aftalen nu er stemt sikkert og klart hjem. 155 ud af 275 medlemmer af Nordfyns Lærerkreds har stemt. Så vi nående en stemmeprocent på 56,3 procent. Det var dog lidt lavere end landsgennemsnit på 59,3. Men stemmedeltagelsen er ok.
I DLF ønsker man, at flest mulig af vores medlemmer giver deres mening til kende. I det lys ville jeg selvfølgelig ønske, at flere havde afgivet stemme. Vores medlemmer har vanvittig travlt med at håndtere genåbningen ude på skolerne, så de har rigtig meget andet om ørene lige nu.

Stemmeprocent fordelt på skoler

Kredsnr – Kredsnavn – ArbNavn  Deltagelse
083 – Nordfyns Lærerkreds – Bogense skole  47,170%
083 – Nordfyns Lærerkreds – Havrehedskolen  79,545%
083 – Nordfyns Lærerkreds – Heldagskolen  75,000%
083 – Nordfyns Lærerkreds – Kystskolen  59,259%
083 – Nordfyns Lærerkreds – Ledig  27,273%
083 – Nordfyns Lærerkreds – PPR-Nordfyn  50,000%
083 – Nordfyns Lærerkreds – Sletten skole  47,541%
083 – Nordfyns Lærerkreds – Særslev-Hårslev Skolen  62,069%
083 – Nordfyns Lærerkreds – Søndersøskolen  55,556%

Urafstemning om Ok21

Nordfyns Lærerkreds mener : Det vigtigste er, at du bruger din stemme – og vi anbefaler, at du stemmer JA. 
Forhandlingerne kom denne gang til at foregå under meget specielle omstændigheder på grund af coronakrisen. Ikke alene har de økonomiske vilkår, der jo sætter rammen for, hvor meget der er at forhandle om, været præget af stor usikkerhed. Det har også været svært at mødes fysisk til forhandlinger, der kan være præget af meget lange forløb. Alligevel er det lykkedes at indgå en række aftaler, som Nordfyns Lærerkreds mener, at vi som forening kan være godt tilfredse med. Først og fremmest har vi opnået vores vigtigste målsætning – at sikre reallønnen for alle, ja, vi har faktisk opnået en mindre reallønsfremgang.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

A20 + Lokal aftale

Her kan du læse den endelig aftale 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.